Programmet till årets Seriescen färdigställt

PhotoShake kopia

Hej alla serieälskare!

Som ni har fått vänta, men nu kan vi stolt meddela att scenprogrammet till årets Sereiescen på Bok- och Biblioteksmässan är färdigställt och kan läsas i sin helhet under fliken ”Scenprogram” i menyn på Seriescenens webbplats.

Det är även i år en stor bredd på scenens arrangemang och vårt mål har hela tiden varit att kunna erbjuda något för alla smaker. För att underlätta har vi även uppdaterat hemsidan med fliken ”medverkande” där du enkelt kan hitta dina favoriter, se vilka tider/dagar de är på scenen och lära dig mer om dem.

Vi hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar och att vi alla ses i september, på Bokmässan!

avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Vice ordf. Seriefrämjandet. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2014. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i konstkvartetten Think Ink. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>