avatar
: Lördag kl. 13.00-13.45 – Hemligt projekt på gång!

Scenprogram-29-13.00
avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Medlem i Bild & Bubblas redaktion. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2012. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i Think Ink och Dotterbolaget. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>