: Bokmässan i Göteborg 2012

Bokmassan-Johnie-Ekman-00

Seriescenens projektassistent Johnie Ekman har förevigat sin upplevelse av mässhelgen på två färgfyllda sidor. Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 194.

%%wppa%% %%slideonlyf=5%% %%size=450%% %%align=center%%

 

Seriescenen 2012

avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Vice ordf. Seriefrämjandet. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2014. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i konstkvartetten Think Ink. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>