: Spännande möten på årets Seriescen

seriescenen-2012

För fjärde året i rad kan Seriefrämjandet, i samarbete med Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg, stolt presentera en Seriescen fullspäckad med gäster, intervjuer och fartfyllda upptåg!

Seriescenen är placerad mitt i hjärtat av mässans seriedel (monter A02:40). En plats som bjuder in till nya möten mellan serieentusiaster av alla de slag. Inom samma område finns även Seriefrämjandets bord med tidskrifter, böcker och mässerbjudanden samt ett fanzinbord där besökaren kan inhandla egenpublicerade seriepublikationer från hela Sverige.

Vad gäller programmet är det fyllt till bredden med intressanta intervjuer, föredrag, prisutdelningar med mera. Även i år kommer det prestigefyllda seriepriset Urhunden att delas ut på scenen av historieprofessor Dick Harrisson. Årets tema på Bokmässan är Rumänien, vilket även märks på Seriescenen där vi på torsdagen har ett samtal med den rumänska serieskaparen Alexandru Ciubotariu.

Vi som arbetar med scenen har hela tiden haft som mål att ha något för alla smaker – och det har vi verkligen lyckats med i år! På scenen kommer vi bland annat att möta Jan Berglin, Nanna Johansson, Lina Neidestam, Sara Bergmark Elfgren, Frode Øverli, Don Rosa, Pär Thörn med flera.

Seriescenens hela program återfinns som vanligt på www.seriescenen.se. Här får du senaste nytt, med uppdateringar om bokade gäster, boksläpp, events, releasefester, intervjuer och annat spännande om och kring årets Seriescen.

För mer information, kontakta projektledare Fanny M. Bystedt via e-post: [email protected]

Vi ses i Göteborg!

avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Vice ordf. Seriefrämjandet. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2014. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i konstkvartetten Think Ink. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>