: Mötesplatsen för serieentusiaster på årets bokfest!

scenen2

Även i år kan Seriefrämjandet, i samarbete med Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg, stolt presentera en Seriescen fullspäckad med gäster, intervjuer och fartfyllda upptåg!

Seriescenen är placerad mitt i hjärtat av mässans serieområde (monter A02:40). En naturlig mötesplats för serieentusiaster av olika slag. Här finns plats för alla! Inom samma område finns även Seriefrämjandets bord med bland annat mässerbjudanden, samt ett fanzinbord där besökare kan inhandla egenpublicerade seriepublikationer från hela Sverige.

Scenprogrammet är fyllt till bredden med intressanta intervjuer, föredrag, prisutdelningar med mera. (Och live-teckning såklart!) Även i år kommer det prestigefyllda seriepriset Urhunden att delas ut på scenen av historieprofessor Dick Harrisson.

Vi som arbetar med scenen eftersträvar att det ska finnas något för alla smaker. På scen kommer vi därför att möta bland annat Nina Hemmingsson, Arild Midthun, Pär Thörn, Ulli Lust, Jan Berglin, Joakim Pirinen och Natalia Batista. Utöver premiären av Seriescenens cosplaytävling kommer dessutom Seriefrämjandet att lansera både sin nya hemsida för fanzinfrälsta, och Serieförmedlingen, länken mellan uppdragsgivare och serieskapare.

Seriescenens program återfinns som vanligt i sin helhet på webbplatsen. Här får du senaste nytt med uppdateringar om bokade gäster, events, releasefester, intervjuer och annat spännande om och kring årets Seriescen.

För mer information, kontakta projektledare Fanny M. Bystedt via e-post: [email protected]

Vi ses i Göteborg!

avatar

About Fanny M Bystedt

FANNY M. BYSTEDT, serietecknare och illustratör, Malmö. Född 1989. Vice ordf. Seriefrämjandet. Projektledare för Seriefrämjandets Seriescen vid Bokmässan i Gbg 2010–2014. Medlem i föreningen Mangakai Lunds styrelse 2007–2011 (vice ordf. 2008–2011, numera föreningens revisor). Studerat två år vid Serieskolan i Malmö. Medlem i konstkvartetten Think Ink. För närvarande student vid civilekonomprogrammet vid Lunds Universitet.
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>